Holmøy Maritime logoHer er et vakkert bilde Annicken har tatt fra Prestfjord mens de fisket i Barentshavet.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnAnnicken Davidsen Caspersen
2. StillingForpleiningsassistent på Prestfjord
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenNovember 2021
4. Alder33
5. SivilstandSingel
6. Hvor er du fødtTrondheim
7. Bosted nåSortland

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Har nettopp kjøpt meg leilighet, så det går med litt tid til oppussing og komme på plass. Ellers så liker negledesign og trening.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

De råeste kollegaene og et sjømatkonsern som satser lokalt og bryr seg om lokalmiljøet.

Prestfjord ved kai der Annicken jobber ombord. Bildet tatt 04.05.23 da de var hjemom for levering av fangst.

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Se våre ledige stillinger her:Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.pngVårt nye slakteri som åpner til neste år begynner å ta form. Bilde tatt 04.05.23Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Her kan du lese mer om oss

Åpen søknad