Holmøy Maritime logo

Vi er glade for å få besøk. Fredag den 12. mai hadde vi Blåfjell Barnehage, avdeling Krekling på Holmen. Det å få vist frem det vi holder på med er noe vi gjerne gjør til barn og unge.

Tråleren Holmøy var hjemme for levering og mannskapsbytte og det ble derfor en tur ombord for barna på båten. De fikk omvisning fra skipper Eivind Holmøy til stor begeistring fra de besøkende.

På besøk ombord i Holmøy var Markus, Ella, Oscar, Trym, Sander, Josefine, William og Albert som går i barnehagen. Henriette og Cathrine som arbeider i barnehagen og Eivind Holmøy t.h som er skipper ombord. Siden vi nærmer oss sommer og vi har troen på en fantastisk solrik sommer fikk barna solbriller fra oss i goodiebagen.

Det er alltid hyggelig å få barnehager på besøk. Barna er herlig ærlig i både spørsmål og kommenterer, og kanskje er dette noen av våre fremtidige ansatte, sier Personal -og mannskapssjef Heidi Holmøy.  

I Holmøy konsernet har vi 4 fartøy der det arbeider ca. 180 personer i helårige arbeidsplasser. Foruten Holmøy har vi Langøy, Prestfjord og Sunderøy. Totalt i konsernet er vi ca. 260 ansatte. Vi tar gjerne i mot besøk fra barnehager, skoler, foreninger m.m. Vi er stolt av det vi har bygget opp gjennom 50 år, og det å få vist frem det vi holder på med gjør også at flere vet om oss, når vi skal ansette nye medarbeidere.

Holmøy til kai på Holmen.

Foruten vår båter produserer vi ca. 25.000 tonn laks i året fra Eidsfjorden i sør til Nord Troms i Nord. Vi er godt i gang med byggingen av vårt eget lakseslakteri på Holmen der vi vil trenge 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Dersom du kunne tenkt deg å jobbe sammen med oss har vi flere ledige stillinger du kan lese mer om her:

Hils på Sansanee som jobber hos oss