Holmøy Maritime logo

Bli med på laget! Vi har ledig stilling som service- og administrasjonsmedarbeider

Å være en del av noe som er fremtidsrettet er en drøm for mange. Nå har du sjansen til å realisere den drømmen ved å bli en del av vårt team ved Norges mest moderne lakseslakteri. Vi vektlegger trygge jobber, godt arbeidsmiljø og et flott arbeidsliv. Bli med på reisen og la oss introdusere deg for vårt nye slakteri. (Du kan søke på våre ledige stillinger lengre ned på siden her).

 

Trygge jobber og et godt arbeidsmiljø

Å arbeide på vårt lakseslakteri betyr å være en del av et dedikert team som jobber for å levere kvalitet og sikkerhet. Vi er opptatt av å tilby trygge jobber med månedslønn, slik at våre ansatte kan føle seg sikre. Ditt arbeidsmiljø vil være preget av åpenhet og samarbeid.

I tillegg til trygge jobber og en moderne arbeidsplass, er det også fokus på trivsel. Vår kantine er romslig og gir deg muligheten til å nyte velsmakende måltider sammen med kollegaer. Store glassflater i bygningen gir mye naturlig lys, og terrassen er et flott sted å slappe av og ta en pause mens du nyter den friske luften.

 

 

Byggeprosessen

Det er hektisk aktivitet på byggeplassen der vårt innovative lakseslakteri tar form. Vår visjon om å levere førsteklasses laks til markedet er nå et skritt nærmere realisering. Byggearbeidet har gått etter planen, og i løpet av første kvartal 2024 vil vi kunne slakte vår første laks her. Byggeprosessen har vært en imponerende reise så langt. Vårt slakteri tar form både innvendig og utvendig. De mange rommene og fasilitetene som kreves for å kunne drive et moderne lakseslakteri begynner å bli tydelige. En mengde vinduer og glassflater gir ansatte en fantastisk utsikt over den vakre naturen som omgir oss, og gir mulighet for pauser utendørs på terrassen.

I den fasen vi er i nå skal produksjonsutstyret monteres, og vi gleder oss til å se alt komme sammen i full drift. Sortland Entreprenør har vært vår hovedentreprenør, og vi er stolte over at byggeprosessen skaper lokale ringvirkninger ved å gi arbeid til vårt nærområde.

 

 

 

 

 

 

Vil du være med på reisen?

Vår reise mot å bli Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang, og vi ønsker at du skal være med på denne spennende reisen. Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes. Her vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av vårt team.

Hvis du er klar for å ta det neste skrittet i din karriere og ønsker å være en del av noe, er vårt lakseslakteri stedet for deg.

Så hvorfor vente? Bli med på reisen og bli en del av vårt team på Norges mest moderne lakseslakteri. Sammen vil vi skape noe, og du vil få muligheten til å forme din egen fremtid i en spennende bransje.

 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Åpen søknad