Holmøy Maritime logo

Flere spennende muligheter hos oss

Er du på utkikk etter nye utfordringer? Vi har flere spennende ledige stillinger som vi søker dyktige og motiverte personer til å fylle. Enten du er erfaren, nyutdannet eller ønsker å utforske nye muligheter, kan vi ha riktig jobb for deg!

Produksjonsoperatør – Sortland

Som produksjonsoperatør vil du spille en nøkkelrolle i en effektiv produksjon og kvalitetskontroll av våre produkter. Noen av arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av maskinell og manuell sortering og sløying av fisk, pakking og bidra til å skape et sluttprodukt av høy kvalitet. Ønskelig med erfaring innen næringsmiddelindustrien, som er ansvarsbevisste og fleksible. Skiftarbeid må påberegnes.

Logistikkoordinator – Sortland

Er du en lagspiller med sterke analytiske ferdigheter? Som logistikkoordinator hos Holmøy Produkter vil du være sentral i å sikre en smidig logistikkstrøm for våre produkter. Du vil være ansvarlig for planlegging, koordinering av transport, lagerstyring og leveringsoppfølging. Vi søker en kandidat med god HMS-holdning og erfaring innen næringsmiddelindustrien.

Økonomimedarbeider – Sortland

Vil du være med på å forme økonomifunksjonen i et ledende sjømatkonsern? Vi søker en dyktig og engasjert økonomimedarbeider til å utføre regnskapsoppgaver fra A til Å. Du vil delta i måneds- og årsavslutninger, avstemminger, lønnsregistrering og økonomisk rapportering. Vi ser etter en kandidat med relevant utdanning og erfaring fra regnskapsarbeid.

 

 

Grillfest og beredskapsøvelse