Holmøy Maritime logo

Fremgang på lakseslakteriet – utstyr ankommet

 

Forrige lørdag leverte M/S Svealand 20 kolli med utstyr fra Hoseth Technology til vårt anlegg. Den mest imponerende av disse var den 15,5 meter lange Helix-tanken, som veier hele 28 tonn! Gjennom en formidabel innsats mandag og tirsdag benyttet vi mobilkraner fra Ovik AS for å presist plassere dette utstyret inn i fabrikken. Ved ukeslutt er det meste av produksjonsutstyret for behandling av laks på plass i seksjonene B og C. Dette utstyret er kritisk for prosessene: bedøvning, bløgging, utblødning og kjøling av laksen.

Vi ønsker å takke alle involverte i prosessen med å få tanken inn i bygget, denne milepælen bringer oss nærmere ferdigstillelse av det nye lakseslakteriet.

Følg med på våre oppdateringer for å få vite mer om prosjektet!

 

Vil du være med på reisen?

Vår reise mot å bli Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang, og vi ønsker at du skal være med på denne spennende reisen. Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes. Her vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av vårt team.

Hvis du er klar for å ta det neste skrittet i din karriere og ønsker å være en del av noe, er vårt lakseslakteri stedet for deg!

 

Vi søker dedikerte, motiverte og dyktige personer til en rekke spennende stillinger på vårt toppmoderne anlegg. Se oversikten her over de ledige stillingene her!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Hils på Sansanee som jobber hos oss