Holmøy Maritime logo

Vi søker etter en nevenyttig vaktmester til vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. Er du ute etter ny jobb håper vi du sender oss en kortfattet søknad med CV.

Du kan lese mer om stillingen ved å trykke på knappen til høyre. Der kan du også søke på stillingen.

Til neste år er Holmøy konsernet 50 år. Det lokale eierskapet har bygget stein på stein siden 1973 der vi i dag produserer ca. 45.000 tonn hvitfisk og laks. I dag er vi ca. 260 ansatte i konsernet. Vår base er på Holmen i Vesterålen i Sortland kommune. Her er vi også i full gang med å bygge nytt slakteri, og vi planlegger også nytt settefiskanlegg i Vangpollen i Sortland kommune. Hos oss får du en allsidig spennende arbeidshverdag i et sjømatkonsern der fisk er vår lidenskap!

Her er anlegget vårt på Holmen i Vesterålen. Vi etablerte oss i nye lokaler i 2017. Til høyre i bildet ser en tomten som slakteriet bygges på. Vi har en betydelig aktivitet på anlegget gjennom hele året og vi trenger derfor flere ansatte i den daglige driften av anlegget. Les mer om innholdet i stillingen i utlysningsteksten.

Anlegget vårt på Holmen

I løpet av de 50 årene vi har har drevet vår virksomhet har vi aldri skrevet ut et permisjonsvarsel. Hos oss tilbyr vi helårige trygge arbeidsplasser i en bedrift der det skjer noe hele tiden! Den som ansettes vil få Tore Jobsen som nærmeste kollega. Tore jobber i dag som vaktmester -og sjåfør i Holmøy.

Jeg ser frem til å få en ny kollega. Her er nok å fylle arbeidshverdagen med der ingen dager er like i ting som må handteres i løpet av en arbeidsdag. Jeg kan love at det finnes ikke en kjedelig dag på jobb der det noen dager er mer hektisk enn andre dager. Det fine med å jobbe i Holmøy Maritime er friheten og tilliten en får. Jeg har stortrivdes fra dag en i Holmøy Maritime, sier Tore Jobsen.

Litt om anlegget vårt på Holmen.

Anlegget vårt på Holmen med 4.900 kvm fryseterminaler med plass til 10.000 tonn.
Når egen båter er inne for levering er det alltid stor aktivitet med utstyr som skal på land og ombord.
I tillegg til egen båter har vi også inne eksterne båter som også gjerne bunkrer drivstoff.

Bunkerstanken på Holmen der egen og eksterne båter får drivstoff når de er ved kai hos oss.
Lager og verksted for vaktmestrene.
Litt av bygningsmassen som er på Holmen.

Oversiktsbilde av anlegget vårt på Holmen med tomten der slakteriet bygges.
Slik vil det nye slakteriet se ut når det står ferdig.
Slakteriet vil stå klart til bruk 1. kvartal i 2024. Her vil vi trenge 60-70 nye medarbeidere. Les mer og lever gjerne en åpen søknad.

Grillfest og beredskapsøvelse