Holmøy Maritime logo

Hver fredag legger vi som hovedregel ut et mini intervju der vi presenterer våre ansatte. Denne fredagen er det Andreas og Vegard vi har intervjuet. De er imidlertid ikke av våre faste ansatte. De har vært utplassert fra Sortland ungdomsskole denne uken.

Vi er glade for at ungdommer som Andreas og Vegard vil være utplassert hos oss. Det gjør at de blir kjent med oss, og sjømatnæringen.

I forbindelse med utplasseringen intervjuet vi dem som «ukas ansatte» som du kan lese om her:

Vegard Pedersen

Vegard på lagret der han sorterer reservedeler.

Alder: 14 År
Fra: Sortland

Andreas Vassbotn Nygård

Vegard vasker firmabilen
Alder: 15 År Fra: Sortland

Spørsmål til dem begge:

Hvorfor valgte dere Holmøy som utplasseringssted Det hørtes spennende ut å være her.
Hva har dere gjort denne uken Mange forskjellige ting som maling, rydding, vasking, klipping av busker for å nevne noe.
Kunne dere tenke dere å jobbe i sjømatnæringen Det å være her ga mersmak, og innputt til å bestemme seg hva en skal gjøre etter ungdomskolen.

Andres og Vegard vedlikeholder gammel trucken.

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Se våre ledige stillinger her:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Her kan du lese mer om oss:

Les mer om Holmøy konsernet

Hils på Sansanee som jobber hos oss