Holmøy Maritime logo
Daglig leder i Holmøy Produkter, Børge Holm, på tomten der vi bygger vårt nye lakseslakteri.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. Navn Børge Holm
2. Stilling Daglig leder i Holmøy Produkter
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden August 2019
4. Alder 52
5. Hvor er du fra Myre 
6. Bosted nå  Sortland
   

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Jeg prøver å bruke den fantastiske naturen vi har, men det meste går i å bygge vårt nye slakteri på Holmen.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Helt overordnet så er det å kunne våkne og glede seg til å gå på jobb. Jeg tørr påstå at vi bygger Norges råeste lakseslakterislakteri og arbeidsplass på Holmen. Så det å kunne få være med på å skape nye arbeidsplasser i Vesterålen er fantastisk. Det å holde i dette prosjektet, og følge det opp er noe av det mest spennende og utfordrende jeg har opplevd i mitt yrkesliv. Med lokale eiere som vil skape noe unikt, en god arbeidsplass for mange, er det nesten synd at en må sove. Vi er nå i full gang med å ansette folk, og til de som er ute etter en arbeidsplass som gjør at du gleder deg til å gå på jobb, så må du følge med på hjemmesiden vår. Vi har flere ledige stillinger ute så her er det bare å løpe å søke. Vi skal ansette 60-70 personer fremover, vi trenger deg.

 

Her kan du se film om byggingen av vårt nye lakseslakteri:

 

Illustrasjon av slakteriet som er under bygging der vi trenger mange ansatte.

 

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Se våre ledige stillinger her:

 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Her kan du lese mer om oss:

Åpen søknad