Holmøy Maritime logo

Finn i styrehuset på Sunderøy der han jobber som skipper.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnFinn Hansen
2. StillingSkipper Sunderøy
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenSiden 2006
4. Alder64
5. SivilstandSamboer
6. Hvor er du fødtTyfjorden i Tana
7. Bosted nåStokmarknesHva liker du å gjøre på fritiden din?

Når jeg ikke er på jobb på havet er tiden med mine 7 barnebarn, og øvrige familie, viktig. Så jogger jeg mye, og trener, sammen med gode venner.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det er folkene i kombinasjon med vanvittige gode båter. Som skipper på Sunderøy er jeg utrolig stolt av mannskapet mitt som står på og bidrar til et arbeidsmiljø som gjør at en gleder seg til å dra på jobb. Så er det å være en del av Holmøy konsernet og det bedriften representerer. De lokale eierne er ekstremt opptatt av å fornye og utvikle og det å få være en del av dette er fantastisk.Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også lyst ut en sjelden og spennende lederstilling som Administrerende Direktør i Prestfjord AS. Se våre ledige stillinger her:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Hils på Sansanee som jobber hos oss