Holmøy Maritime logo

Iver på brua og styrer med stødig hand.

7 kjappe fakta:

1. NavnIver Ekran Gustavsen
2. StillingStyrmann på Langøy
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden I 2012 begynte jeg lærlingetiden min i Holmøy. Etter endt læretid jobbet jeg som vikar og begynte som nettmann på Holmøy i 2016 og jobbet der frem til jeg begynte på styrmannsskolen i 2019. Nå er jeg lykkelig og glad for fast ansettelse som styrmann på Langøy.
4. Alder27
5. SivilstandKjæreste
6. Hvor er du fødtStokmarknes
7. Bosted nåMyreHva liker du å gjøre på fritiden din?

Jeg liker å gå på jakt og fiske.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det er arbeidsmiljøet, med alle de gode dyktige kollegaene både om bord på båtene og på kontoret, som gjør dette til en fantastisk arbeidsplass. Som ansatt blir vi godt tatt vare på i en bedrift som hele tiden tenker nytt, og satser.Langøy som Iver begynner som styrmann på.Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også behov for nye ansatte på våre fartøy og vi har nå ute ledig stilling som Teknisk Inspektør. Se våre ledige stillinger her:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Åpen søknad