Holmøy Maritime logo
Foto privat. Padletur med Hurtigrutemuseet i bakgrunnen.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnKato Lund
2. StillingTeknisk leder ved det nye lakseslakteriet til Holmøy Produkter
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden1. februar 2023
4. Alder39
5. SivilstandSingel, to barn på 4 og 11 år
6. Hvor er du fødtStokmarknes
7. Bosted nåSandnes, eller på Rå hvis man er lokalkjent. Flyttet hjem og bygde hus på gården etter besteforeldrene mine for noen år siden.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Er sammen med barna mine når de er hos meg, og ellers brukes nesten all fritid på fjellturer. I fjor høst kjøpte jeg kajakker som jeg håper å få brukt mer i år. Har også veteranbil og veterantraktor som jeg liker å holde på med.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Har nettopp startet, og så langt har det beste med jobben vært å bli kjent med alle de flotte folkene som jobber her. De er virkelig en sosial og trivelig gjeng. De moderne administrasjonslokalene, og den høye aktiviteten på lakseslakteritomta like ved, gjør også at det er veldig gøy å være på jobb.Kato på tur i Vesterålen (Foto: Privat)Slik vil slakteriet se ut når det står ferdig 1. kvartal 2024 og Kato er ansatt som Teknisk leder. Les mer om slakteriet her:

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også behov for sommervikarer til havbruksaktiviteten vår. Se våre ledige stillinger her:Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Åpen søknad