Holmøy Maritime logo

Holmen Gjestehus

Holmen Gjestehus er en idyllisk beliggende overnattingsplass ved havet, med området rundt fylt av naturskjønne og spektakulære fjelltopper. De vakre fjordene, fiskeområdene og den friske luften gjør oppholdet til en ekstraordinær opplevelse. I vinterhalvåret kan man oppleve det fantastiske nordlyset, mens i sommerhalvåret byr på den magiske midnattssolen, og begge årstidene gjør det ekstra hyggelig å bo i nærheten av havene og fjellene. Gjestehuset er designet av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta, arkitekturen og fargene er nøye tilpasset naturen rundt oss.

Hos oss er du hjertelig velkommen! Bo moderne, enkelt og godt hos Holmen Gjestehus med tilgang til trådløst internett og et velutstyrt kjøkken.

Bestill rom her

Rom

Stedet har åtte dobbeltrom, hvor ett av disse er et tilpasset handicaprom. Alle rommene er romslige og utstyrt med egne bad med dusj og toalett. Holmen Gjestehus er røykfritt, allergivennlig og handicaptilpasset med heis tilgjengelig. I tillegg har Gjestehuset et velutstyrt kjøkken med spiseplass, trådløs internett og et felles oppholdsrom med sittegruppe og tv.

Sentral beliggenhet

Gjestehuset har en sentral beliggenhet i Sortlandssundet, like ved inngangen til Hognfjorden og Sørfjorden. Siden Sortland by ligger rett i nærheten, vil du ha tilgang til alle de tilbudene du trenger. Her finner du god mat, shopping og sightseeing blant mange andre muligheter.

Holmen Gjestehus ligger midt i sjømatens rike

Holmøy Gjestehus har en unik beliggenhet midt i et sentralt område for mottak av fisk og frysehotell. Like utenfor kan du følge med på hvordan fisken som er fisket i det arktiske hav blir sendt av sted til middagsbord verden over. Holmen Industriområde består av administrasjonsbygg, fryseterminal, tørrlager, bunkersanlegg, kontrollrom og gjestehuset.