Holmøy Maritime logo

Kundebesøk fra Nor Seafoods (N445)

Bilde: Holmøy Produkter N445 – produksjonen

Forrige uke hadde vi gleden av å ønske Nor Seafoods velkommen til lakseslakteriet vårt i Holmen. Med seg hadde de en gruppe kunder fra både Polen og Korea, klare for å se vårt nye slakteri og fasiliteter.

Besøket startet med en omvisning på det nye slakteriet, der gjestene fikk se hele produksjonen – fra fisken ble hentet opp fra ventemerdene til den var ferdig pakket i kassene.

Kundene roste slakteriets design, den flotte kantina med god mat til lunsj, og de vakre omgivelsene rundt anlegget. Etter omvisningen på slakteriet, tok vi turen bort til hovedkontoret for en rask titt, før vi fortsatte til tilvekstsenteret. Her fikk kundene en grundig innføring i hvordan systemene fungerer, noe de satte stor pris på.

RIB-tur til Innerbrokløysa

Neste punkt på programmet var en tur med RIB til Innerbrokløysa. Før avreise fikk vi se kameraopptak fra merdene på Innerbrokløysa. Ved hovedkontoret skiftet vi til overlevelsesdrakter og tok på flytevester. Til tross for at vinden økte litt rett før avgang, var alle enige om at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær!

Bilde: På RIB-tur mot Innerbrokløysa

På vei til Sigerfjord tok vi en liten omvei innom Djupfjord. Før vi nådde Innerbrokløysa, stoppet vi ved det kommende settefiskanlegget og fikk også en nær opplevelse med en majestetisk havørn. Vi stoppet utenfor merdene, uten å legge til, for å unngå eventuell smittefare. Det var spennende for kundene å se plassen de nettopp hadde sett på kamera.

Avslutning i øsende regn

Til slutt gikk turen tilbake til Scandic i øsende regn og stadig kraftigere vind. Til tross for været, var kundene svært fornøyde med omvisningen. De syntes det var en flott opplevelse å få følge fisken fra merdkanten til ferdig fisk i isopor kasser, klar for transport.

Alt i alt var det en vellykket dag, og vi takker Nor Seafood og deres kunder for besøket!

 

Åpen søknad