Holmøy Maritime logo

Vi utvider staben og har lyst ut en fast stilling som operatør på tilvekstsentret som er lokalisert på vår hovedbase på Holmen i Sortland kommune. Kunne du tenke deg å jobbe med laks, sammen med dedikerte dyktige kollegaer, i et lokaleid sjømatkonsern kan du lese mer om stillingen her:

Vår hovedbase i Vesterålen der tilvekstsentralen er lokalisert.

Tilvekstsentralen er kontrollrommet der vi styret det meste som har med laksen å gjøre fra. Vi har lokaliteter fra Eidsfjorden i sør til Nord-Troms i Nord. Ved hjelp av kamra teknologi overvåker vi å styrer anleggene fra sentralen. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å sikre optimal fôring av fisk. Støtte i produksjonsplanlegging og oppfølging av fôringsstrategi. Registrering av daglige produksjonsdata. Rapportering og bidra til god kommunikasjon mellom tilvekstsenter og lokaliteter.

Vi produserer ca. 22.000 laks i året og tilvekstsentralen er innredet for at de ansatte skal ha gode arbeidsforhold og trivsel på jobb. Som fast ansatt vil du være en del av Eidsfjord Sjøfarm som er selskapet vi har organisert alt som har med laksen å gjøre. Selskapet er en del av Holmøy konsernet.

Verden trenger mer ren, sunn og klimavennlig mat. Det er vårt oppdrag og fisk er vår lidenskap!

Gjennom lokalt eierskap har vi fra 1973 bygget et av Norges største sjømatkonsern som i dag utgjør Holmøy Maritime. Vår hovedaktivitet er er fangst av villfisk og havbruk. Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger ca. 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider hvert år, totalt produserer vi 45 000 tonn med sjømat. Vår hovedbase er på Holmen i Sortland kommune hvor vi hovedsakelig lander vår fisk. Her har vi administrasjonsbygg, tilvekstsenter for laksen og en av Norges mest moderne servicehavner. Herfra tilbyr vi frysetjenester, lagerhotell, kai og bunkers.

Rederiet Prestfjord har fire moderne trålere med til sammen 12 kvoteenheter for hvitfisk og reker. Havbruksselskapet Eidsfjord Sjøfarm produserer laks og har 16,5 konsesjoner fordelt på 6 kommuner lokalisert i nordre Nordland og Troms.

Produktene som vi produserer er av høyeste kvalitet og blir solgt til markeder over hele verden, sjømaten vår blir solgt gjennom eksportselskapet Nor Seafoods som er lokalisert i Ålesund.

Leder på tilvekstsentralen, Remi Paulsen, overvåker laksen og kommuniserer med de som er ute på merdkanten og arbeider.
Arbeidsstasjoner i tilvekstsentralen

Servicebåten Storøy på tur inn til Holmen
Lokaliteten Reinsnes som styres fra tilvekstsentralen
Vi bygger nytt lakseslakteri som åpner 1. kvartal 2024. Hovedbasen med tilvekstsentralen vises i bakgrunnen
Slik vil det nye slakteriet se ut når det er ferdig

Vi har satt sammen en liten film om den ledige stillingen. Husk lyd!

Hils på Sansanee som jobber hos oss