Holmøy Maritime logo

Teknisk leder stillingen er den første av de 60 – 70 nye stillingene tilknyttet slakteriet som lyses ut. Denne milepælen ble markert hos Holmøy Maritime AS som startskuddet for rekrutteringen.

Et liv med utfordringer og spenning, på en arbeidsplass du ikke finner maken til, det er det vi kan tilby deg.

Slår Børge Holm fast.
Daglig leder i Holmøy Produkter, Børge Holm sammen med ansatte i Holmøy Maritime AS
Bilde fra arbeidet med realiseringen av slakteriet
Slik det vil se ut når det det er ferdig

Det er Snøhetta som er brukt som arkitekt, dette for å skape en egen identitet til bygget og for å sikre en helhet i arkitekturen av alle byggene på Holmen. Et av hovedfokusene med dette bygget er å kunne vise frem på en transparent måte hvordan produksjonen foregår, samtidig skape trivelige og tilrettelagte arbeidsplasser for de ansatte med store glassflater.

På det nye slakteriet, som vil stå ferdig i 1. kvartal 2024, vil det være behov for medarbeidere og kompetanse innen; kvalitet og mattrygghet, produksjon, logistikk, teknisk besetning, industrimekanikk og automasjon, systemansvarlige, HR og lønn og prosjektledelse for å nevne noe.

Det er en hyggelig milepæl å være i gang med rekrutteringen. Vi er sikker på at vi kan tilby gode helårige jobber. Til alle som kan tenke seg en fremtid i et sjømatkonsern med tydelige vekstambisjoner, her er det bare å følge med, fordi det vil lyses ut stillinger jevnt og trutt frem mot åpningen, avslutter Børge Holm.

Grillfest og beredskapsøvelse