Holmøy Maritime logo

Det har vært hektisk aktivitet på tomten der vi bygger slakteriet helt siden oppstarten i mars. Det meste går etter planen og snart er en ferdig med grunnarbeidet og vil starte selve reisingen av bygget. Totalt skal det bygges 16315 m2 med bygg som skal står ferdig, og klar til første slakting, i mars 2024.

Her er bilder fra vi startet i mars og frem til i dag:

Mars 22 kommer brakkene på plass for arbeiderne
Mars 22 ligger tomten klar for å begynne arbeidet
April 22 er gravemaskinene i gang og starter selve arbeidet.
Mai 22 og det jobbes for fullt
Juni 22 der forskalingen er startet
Juli 22 der det jobbes for fullt gjennom sommeren.
August 22 og det jobbes i fint vær
September 22 begynner det virkelig å ta form
Oktober 22 der mye av arbeidet i bakken er ferdig

Når slakteriet står ferdig vil dette være et tipp topp moderne slakteri og en arbeidsplass for 60 – 70 personer. I utformingen av slakteriet har vi lagt vekt på at dette skal være en arbeidsplass ansatte skal trives. Her er illustrasjonsbilder av hvordan det vil se ut når slakteriet er ferdig:

Kunne du tenke deg å arbeide sammen med oss håper vi du følger med på hjemmesiden vår. Her vil vi fortløpende legge ut stillingsannonser. I Holmøy konsernet er vi i dag ca. 260 ansatte fordelt på de ulike aktivitetene vi har som er produksjon av laks og fangst av villfisk gjennom våre 4 moderne båter. På Holmen i Sortland kommune der vi bygger slakteriet har vi vår hovedbase. Herfra styrer vi det meste vi holder på med, inklusive Holmøy Fryseterminal der vi lander fisken vi fisker.

Her ser du hvordan vårt anleggs er ut med med slakteritomten i forgrunnen:

Holmøy Maritime AS sitt anlegg i Vesterålen

Vi har lyst ut den første stillingen som Teknisk Leder der du kan lese stillingsannonsen med å klikke på linken under. Føler du for å sende oss en åpen søknad kan du også gjøre det ved å klikke på «åpen søknad».

Hils på Sansanee som jobber hos oss