Holmøy Maritime logo
Foto: Kenneth på fjelltur!

7 kjappe fakta:

1. Navn Kenneth Bjørkmo Kristiansen
2. Stilling IT-Ansvarlig, Holmøy Maritime AS
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenDesember 2020
4. Alder 40
5. Sivilstand Samboer
6. Hvor er du født Stokmarknes
7. Bosted nå Sortland

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Jeg er 4-barnsfar, så det meste av fritid tilbringes sammen med familien. Men når jeg har mulighet, blir det: Fjellturer med eller uten ski. Formel 1, smake på whisky, og besøke destilleri.    

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet ?

Herlige kolleger, godt arbeidsmiljø og en fremoverlent ledelse. Ikke minst det å få lov til å være med helt fra start på et nytt prosjekt slik som lakseslakteriet. Jeg får være med på den spennende prosessen det er å designe, bygge opp, og sette i drift Norges mest moderne lakseslakteri. Der skal vi implementere den mest moderne, og smarte teknologien som er tilgjengelig i dag.

Nå trenger vi deg!

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri på Holmen i Vesterålen der vi har vår hovedbase. Vi er også i gang med å planlegge bygging av et helt nytt settefiskanlegg i Vangpollen i Sortland kommune. Fremover vil vi trenge mange nye ansatte, og vi trenger kanskje deg?

Vi har nylig lyst ut HR-Leder i Holmøy Produkter. HR-lederen vil inngå i ledergruppa og skal fungere som støtte til linjeledelsen. Er du engasjert, strukturert og liker å jobbe med mennesker? Som en nyopprettet stilling vil du kunne være med å forme din egen arbeidshverdag. Vi har også ledig stilling som operatør på tilvekstsenteret til Eidsfjord Sjøfarm. Der får du blant annet ansvaret for å sikre optimal fôring av fisk, i tillegg til mange andre spennende oppgaver.

Så hva venter du på? Send oss en søknad allerede i dag!

Litt om Holmøy konsernet:

Åpen søknad