Holmøy Maritime logo

Klar for en spennende karriere i sjømatindustrien? Bli en del av oss som service- og administrasjonsmedarbeider! Vår lidenskap er å bidra med mer ren, sunn og klimavennlig mat.

 

Som en del av vårt dedikerte team vil du ha varierte oppgaver innen service, administrasjon og kundebehandling. Med relevant utdanning, erfaring innen økonomi/administrasjon, gode kommunikasjonsevner og digital kompetanse kan du være med på å forme vårt moderne lakseslakteri. Vi tilbyr en trygg og nyskapende arbeidsplass, muligheter for faglig utvikling, kantine, treningsavtale hos Feel24, og en unik rolle i å skape et positivt arbeidsmiljø.

 

 

Vil du være med på reisen?

Vår reise mot å bli Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang, og vi ønsker at du skal være med på denne spennende reisen. Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes. Her vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av vårt team.

Hvis du er klar for å ta det neste skrittet i din karriere og ønsker å være en del av noe, er vårt lakseslakteri stedet for deg!

 

Vi søker dedikerte, motiverte og dyktige personer til en rekke spennende stillinger på vårt toppmoderne anlegg. Se oversikten her over de ledige stillingene her!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Grillfest og beredskapsøvelse