Holmøy Maritime logo

Lilandsveien 26 på Maurnes er nesten ferdig oppusset. 

Holmøy Maritime kjøpte Lilandsveien 26, på Maurnes fra Sortland Boligstiftelse sommeren 2022. Eiendommen besto av 6 boenheter med et areal på til sammen 624 kvadratmeter. Bygget fra 1998 har nå gjennomgått en renovering og begynner å bli klar for å tas i bruk av ansatte i Holmøy konsernet. 

I forbindelse med byggingen av vårt nye slakteri som vi stå ferdig 1. kvartal 2024 vil vi trenge 60-70 nye ansatte. Vi vet at bolig kan være en utfordring dersom noen utenfor Vesterålen vil flytte hit og arbeide. Da boligene på Maurnes kom for salg besluttet vi derfor å kjøpe disse for å ha å tilgjengelige boenheter. Vi er opptatt av at de som arbeider hos oss skal ha det bra. Derfor har vi renovert boligene, og vi tror de vil gi en god boplass for de av våre ansatte som vil ha behov for å leie her, inntil en finner egen bolig.

Renovert stue med nye vinduer, nytt på vegger og tak, samt møbler.

 

Nye kjøkken som er fullt utstyrt er montert i alle leilighetene.

Badene er også pusset opp.

Renoveringen har gjort at vi har bygget 7 leiligheter med god standard som vi tror de ansatte vil trives i, noe vi har vært opptatt av.

Dersom du kunne tenkt deg å arbeide hos oss har vi flere ledige stillinger som du kan lese mer om her på hjemmesiden. Dersom bolig skulle være en utfordring ser du her hva vi kan være behjelpelig med inntil en finner egen drømmebolig. Boligene vi har renovert ligger like ved anlegget vårt på Holmen i Sortland og en får svært kort vei på jobb.

Alt ligger innenfor gangavstand. Boligene ligger oppe til vestre i bildet som viser hovedbasen vår og det nye slakteriet som tar form.

 

 

 

Hils på Sansanee som jobber hos oss