Holmøy Maritime logo

Aktivitet på lakseslakteriet denne uken: Fremgang og muligheter!

 

Denne uken har det vært stor aktivitet på vårt lakseslakteri, med spennende fremskritt og forberedelser som skjer på flere fronter. For de som søker muligheter, er det fortsatt ledige stillinger tilgjengelige. Vi oppfordrer interesserte til å søke på åpne stillinger som renholdsoperatør og produksjonsoperatør

En hyggelig sosial samling for våre nyansatte, med pizza, nyttig informasjon og en spennende omvisning på lakseslakteriet forrige uke

 

 

Installasjon av vår midlertidige brakkerigg. Denne riggen, komplett med kontorer, møterom og garderober, er ikke bare for våre ansatte i byggeperioden men også for våre prosessleverandører. Disse brakkene vil fungere som midlertidige arbeidslokaler inntil det nye slakteriet står klart.

 

Fire toppmoderne sløyemaskiner er også blitt levert og er satt på lager. Disse maskinene vil være nøkkelkomponenter i vår produksjonsprosess og blir integrert i fabrikken om bare noen få uker. Vi ser frem til å se de aksjon!

 

Fargeglad produksjon! I tillegg til dette har våre produksjonslokaler fått et strålende løft med installasjonen av currygule trapper, rekkverk og mesaniner. Denne fargepaletten gir virkelig lokalene våre en unik og livlig atmosfære. Vi er stolte av å skape et arbeidsmiljø som ikke bare er funksjonelt, men som også inspirerende og trivelig for våre ansatte.

 

Vår fremdrift stopper ikke her. I morgen starter monteringen av fire store currygule tanker, i tillegg til en imponerende ståltank. Disse tankene representerer en viktig del av vårt produksjonssystem, og vi ser frem til å fullføre denne installasjonen med presisjon og omhu.

 

Vil du være med på reisen?

Vår reise mot å bli Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang, og vi ønsker at du skal være med på denne spennende reisen. Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes. Her vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av vårt team.

Hvis du er klar for å ta det neste skrittet i din karriere og ønsker å være en del av noe, er vårt lakseslakteri stedet for deg!

 

Vi søker dedikerte, motiverte og dyktige personer til en rekke spennende stillinger på vårt toppmoderne anlegg. Se oversikten her over de ledige stillingene her!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

 

 

 

Grillfest og beredskapsøvelse