Holmøy Maritime logo

Tidligere i dag hadde vi besøk av formannskapet i Sortland kommune, de var på befaring av Holmen Lakseslakteri sammen med oss og Sortland Entreprenør. Formannskapet fikk en gjennomgang av våre aktiviteter og planer fremover. I denne sammenhengen synes vi det var fint å få synliggjort utfordringene våre og vise frem byggeplassen som til slutt skal bli et moderne og teknologisk lakseslakteri. Vårt ønske er å vokse videre, med flere ansatte og mer aktivitet i Vesterålen.

Foto: Her jobbes det for fullt med det nye slakteriet

Den siste tida har det vært høy aktivitet på tomten hvor vi bygger det nye lakseslakteriet. Det meste går etter planen og snart er grunnarbeidet ferdig, 1/4 av stålet er nå kommet opp og en begynner å se konturene av bygget.

Prosjektet omfatter 3 bygg; et lakseslakteri med administrasjonsdel, et lagerbygg og en tankfarm. I tillegg kommer tilhørende utenomhusområder. Bygget er tegnet og designet av Snøhetta, som også vil delta videre som arkitekt i prosjektet. Prosjektet har et totalt bruttoareal på ca. 16.315 m2 BTA fordelt på de tre byggene, og skal ligge på en allerede ferdig utfylt sjøfylling. Byggene vil oppføres i stål bæresystem, hulldekke som etasjeskiller og sandwich yttervegger kledd i aluminium. Bygget skal stå ferdig våren 2024.

I Holmøy konsernet er vi i dag ca. 260 ansatte. Vi har en klar vekststrategi og bygger bl.a. eget lakseslakteri på Holmen i Sortland. Her skal vi ansette 60-70 nye personer i ulike stillinger. I årene fremover vil vi derfor ha behov for mange nye ansatte med ulik bakgrunn.

Illustrasjon: Snøhetta

Kunne du tenke deg å jobbe hos oss? Vi vil lyse ut flere stillinger i tiden som kommer, det er også mulighet for å levere en åpen søknad.

Grillfest og beredskapsøvelse