Holmøy Maritime logo
Foto: André i byssen på Prestfjord

7 kjappe fakta:

1. NavnAndré Johannessen
2. StillingStuert på Prestfjord
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden2006
4. Alder44
5. SivilstandGift
6. Hvor er du fødtStokmarknes
7. Bosted nåSortlandHva liker du å gjøre på fritiden din?

Fiske og se fotball.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet ?

Det beste med å jobbe i Holmøy er kollegaene, arbeidsmiljøet og friheten i jobben.Prestfjord med hjemme på Holmen 24.11.22 der Andre har vært på havet og gikk på fritur.

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet ?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri på Holmen i Vesterålen der vi har vår hovedbase.

Vi har nylig lyst ut HR-Leder i Holmøy Produkter. HR-lederen vil inngå i ledergruppa og skal fungere som støtte til linjeledelsen. Er du engasjert, strukturert og liker å jobbe med mennesker? Som en nyopprettet stilling vil du kunne være med å forme din egen arbeidshverdag.

Totalt skal vi ansette ca. 60-70 nye ansatte tilknyttet slakteriet. Vi trenger også med jevne mellomrom ansatte både på båtene våre, og til havbruksaktiviteten på laks. Send oss gjerne en åpen søknad dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss i Holmøy.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 002_12.11.22_Sjekk-ut-ledige-stillinger-hos-oss-1-1024x541.pngDette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. Til neste år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum.

Grillfest og beredskapsøvelse