Holmøy Maritime logo
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

 

Det nye slakteriet begynner å ta form! 

 

Noen kjappe fakta:

1. Navn: Frode Steffensen
2. Stilling: Produksjonsleder, Holmøy Produkter
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden:  1. januar 2024
4. Alder:  32 år
5. Hvor er du fra?  Alsvåg
6. Hvor bor du nå? Sortland

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Matlaging er antagelig min største hobby. Jeg liker å utfordre meg selv på kjøkkenet.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Å få være med å utvikle et så unikt lakseslakteri og arbeidsplass har så langt vært utrolig givende og motiverende. Å glede seg til å gå på jobb er et privilegium som jeg kjenner på hver dag. Jeg ser spesielt frem til oppstarten av slakteriet, og jobben som skal gjøres med å bygge opp et slakteri som skal levere kvalitet i alle ledd.

 

 

 

 

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet? 

Vår reise mot å starte opp Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang. Sjekk ut våre ledige stillinger eller legg inn en åpen søknad!   Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

 

 

 

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 350 ansatte for at det hvert år produseres 235 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. 

Grillfest og beredskapsøvelse