Holmøy Maritime logo

Vi er stolte av våre ansatte, her kan du lese om Hanne som jobber som administrasjonssekretær i Holmøy Maritime AS .

Hanne Ramstad Johannessen

7 kjappe fakta:

1. Navn Hanne Ramstad Johannessen
2. Stilling Administrasjonssekretær i Holmøy Maritime AS
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden2020
4. Alder 37
5. Sivilstand Gift, to barn
6. Fra Harstad
7. Bosted nå Sortland

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Jeg liker å gå på fjellet, og nå snart starter høstens høydepunkt – elgjakta!

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det er spennende å jobbe i et konsern som hele tiden er i utvikling, det dukker stadig opp nye oppgaver og utfordringer. Jeg føler at konsernet verdsetter og tar vare på de ansatte, og jeg er omgitt av flotte kollegaer. Summen av alt dette gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

Litt om Holmøy konsernet:

Hils på Sansanee som jobber hos oss