Holmøy Maritime logo
Foto privat. På tur i Vesterålen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnLinda Skjervengen
2. StillingDriftsoperatør tilvekstsentret
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenJeg er nytilsatt og begynte 30.01.23
4. Alder34
5. SivilstandSamboer
6. Hvor er du fødtFredrikstad
7. Bosted nåSortland

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Gå turer på fjellet og være med familie og venner.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Ønsket å jobbe hos ett fremoverlent konsern som er kjent for og ta vare på sine ansatte og stadig ønsker og utvikle sine ansatte. Jeg har også hørt mye skryt om det gode arbeidsmiljøet dere har her. Noe jeg kan bekrefteLinda på jobb på på Holmen der vi har tilvekstsentret.

Holmøy konsernet er kanskje mest kjent for sine fiskebåter / trålere. Men aktiviteten vi har handler like mye om laks. Ikke alle forbinder Eidsfjord Sjøfarm med Holmøy konsernet. Men Eidsfjord Sjøfarm er selskapet der all aktiviteten knyttet til laksen er organisert. I 2021 produserte vi like i overkant av 22.000 tonn laks og omsatte for nesten 1,2 milliarder. Laksen vår skaper stor aktivitet og verdiskapning. Laks er slik sett ikke bare fisk!

Linda jobber på Tilvekstsentret der våre ansatte overvåker og styrer det meste av det som skjer på lokalitetene fra sør til nord. Selv om teknologien er kommet langt er det også behov for mennesker på merdkanten som gjør vedlikehold og sjekker utstyr fysisk. De som arbeider ute på merdkanten er utstyrt med sikkerhetsutstyr, bl.a. sendere som gjør at faller noen i vannet så går «alarmen». Samspillet med tilvekstsentralen, der en også har visuell kontakt, gjør dermed arbeidshverdagen tryggere.

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også behov for nye ansatte på våre fartøy og vi har nå ute ledig stilling som Teknisk Inspektør. Se våre ledige stillinger her:Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Grillfest og beredskapsøvelse