Holmøy Maritime logo
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg
 
 

Noen kjappe fakta:

1. Navn: Martin Olsen
2. Stilling: Maskinlærling – F/T Holmøy
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden:  Juli 2023
4. Alder:  18 år
5. Hvor er du fra?  Myre
6. Hvor bor du nå? Myre
 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

På fritiden liker jeg å holde på med motorsport!

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det er veldig lærerikt og varierende arbeidsoppgaver om bord på Holmøy. Jeg synes det er veldig trivelige folk om bord og trives veldig godt!

 
F/T Holmøy til kai i Holmen

 

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet? 

Vår reise mot å starte opp Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang. Sjekk ut våre ledige stillinger eller legg inn en åpen søknad!   Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

 

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 350 ansatte for at det hvert år produseres 235 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 25.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for over 2 milliarder i året.

Grillfest og beredskapsøvelse