Holmøy Maritime logo

Mats på kontoret på Holmøy Fryseterminal på Holmen.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg 7 kjappe fakta:

1. Navn Mats Kjørstad
2. Stilling Daglig leder i Holmøy Fryseterminal
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden 2000
4. Alder 43
5. Sivilstand Nesten gift, og par-tre unga 🙂
6. Hvor er du født Sandnes
7. Bosted nå Andre sia a fjor`n (Stokmarknes)

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Fritid ?????.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Aldri en dag som er lik ????

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet? Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Se våre ledige stillinger her:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er DJI_0279-1024x576.jpg

Vårt nye slakteri som åpner til neste år begynner å ta form. Bilde tatt 04.05.23

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Les mer om Holmøy konsernet

 

Hils på Sansanee som jobber hos oss