Holmøy Maritime logo
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

 

Foto: Merete flipper pannekaker!

 

Noen kjappe fakta:

1. Navn: Merete Breines
2. Stilling: Kvalitetsleder i Holmøy Produkter
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden:  Oktober 2023
4. Alder:  30 år
5. Hvor er du fra?  Stokmarknes
6. Hvor bor du nå? Stokmarknes

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Steke pannekaker på fjelltopper, surfing, skitur, fiske og mat!

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det aller beste med å jobbe i Holmøy nå er at jeg får muligheten til å være med på oppstarten av det nye slakteriet. Det er utrolig spennende, og jeg gleder meg til vi er i gang.

 

 

 

 

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet? 

Vår reise mot å starte opp Norges mest moderne lakseslakteri er i full gang, og vi ønsker at du skal være med på denne spennende reisen. Vi tror på å investere i våre ansatte og gi dem de beste forutsetningene for å lykkes. Her vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av vårt team.    

 

 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

 

 

 

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 350 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 25.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året.

Hils på Sansanee som jobber hos oss