Holmøy Maritime logo
Foto privat. Ole Christian på dekket på Sunderøy i Barentshavet på fiske.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnOle Christian Hansen
2. StillingStyrmann på Sunderøy
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenSiden 1994 med litt opphold med skole og sjakrfiske
4. Alder44
5. SivilstandGift
6. Hvor er du fødtStokmarknes
7. Bosted nåStrengelvåg i Øksnes

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Være sammen med familien og sette av kvalitets tid med ungene/familien. Så bruker jeg tid på frilutsturer og musikk.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Godt samarbeid sammen med dyktige folk, både på havet og på landsiden i rederiet. Så har vi moderne båter med gode arbeidsforhold.Sunderøy som Ole Christian er styrmann på, og Langøy, hjemme på Holmen for levering og mannskapsbytte.

Her kan du se en liten film fra Sunderøy som Ole Christian er styrmann på:

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også behov for sommervikarer til havbruksaktiviteten vår. Se våre ledige stillinger her:Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Gjengen på slakteriet tar sommerferie!