Holmøy Maritime logo
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg
 
 

Noen kjappe fakta:

1. Navn: Ole-Robert Rasmussen
2. Stilling: Styrmann
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden:  Startet med vikartur på Andøybuen i 2011, så ble jeg med F/T Prestfjord i 2012 når den var nybygd.
4. Alder:  31 år
5. Hvor er du fra?  Flakstad, Lofoten
6. Hvor bor du nå? Flakstad, Lofoten
 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Tilbringe tid med familien min!

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Det beste med å jobbe i Holmøy konsernet er å få jobbe i et fremoverlent og veletablert rederi, med moderne båter, utstyr og gode rettigheter. Hos Holmøy Maritime oser det av profesjonalitet og kvalitet på alle nivåer. Jeg er veldig stolt over å få jobbe med så mange dyktige og kjekke kollegaer, i et solid rederi som skaper store ringvirkninger og verdiskapning i Nordland.
 

Kunne du tenke deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. For de som er på utkikk etter nye utfordringer, er det fremdeles muligheter til å sende inn åpne søknader. Vi oppmuntrer alle interesserte til å søke på tilgjengelige stillinger som renholdsoperatør og produksjonsoperatør. Vi er alltid på utkikk etter dedikerte og motiverte mennesker som ønsker å bli en del av vårt team.

Det nye lakseslakteriet begynner å ta form!

 

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 25.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Hils på Sansanee som jobber hos oss