Holmøy Maritime logo

Ruben på jobb i styrhuset på Holmøy.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

7 kjappe fakta:

1. NavnRuben Adolfsen
2. StillingSkipper på Holmøy
3. Jobbet i Holmøy konsernet sidenSiden 01.01.2009
4. Alder48
5. SivilstandGift
6. Hvor er du fødtMyre
7. Bosted nåTromsøHva liker du å gjøre på fritiden din?

Friluftsliv og bobil.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Trivelige folk ombord og på land. Ingen dager er like og spennende å jakte på fisk.Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. Vi er allerede i gang med å ansette, og har flere ledige stillinger liggende ute. Vi har også lyst ut en sjelden og spennende lederstilling som Administrerende Direktør i Prestfjord AS som har søknadsfrist i dag (31.03.23). Se våre ledige stillinger her:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_Ledige-stillinger-1024x274.png

Illustrasjon: Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Hils på Sansanee som jobber hos oss