Holmøy Maritime logo
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Holmoy-Maritime-Jubileumslogo-Blue.svg

 

 

Noen kjappe fakta:

1. Navn: Rune Tjønsø
2. Stilling: Sales Manager – Holmøy Maritime AS
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden:  18. september 2023
4. Alder:  39 år
5. Hvor er du fra?  Kristiansand
6. Hvor bor du nå? Sigerfjord – En perle i Vesterålen!

 

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Kaffebrenning og springe på fjellet

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet?

Synes det er vanskelig å trekke frem bare én ting som er best med å jobbe i Holmøy. Jeg liker at man hele tiden er på søken etter å gjøre ting bedre, følelsen av at alle drar i samme retning og at alle i konsernet ser at hver enkelt ansatt er et viktig tannhjul for at konsernet skal lykkes. Synes også det er stas med de flotte kontorene vi har på Holmen.

 

Kunne du tenke deg å jobbe i Holmøy konsernet?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri og vil ha behov for 60-70 nye medarbeidere når slakteriet står ferdig 1. kvartal 2024. For de som er på utkikk etter nye utfordringer, er det fremdeles muligheter til å sende inn åpne søknader. Vi oppmuntrer alle interesserte til å søke på tilgjengelige stillinger som renholdsoperatør og produksjonsoperatør. Vi er alltid på utkikk etter dedikerte og motiverte mennesker som ønsker å bli en del av vårt team.

 

 

Det nye lakseslakteriet begynner å ta form!

 

 

Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 25.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. I år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum!

Hils på Sansanee som jobber hos oss