Holmøy Maritime logo
Foto Truls Hammer, på fjelltur.

7 kjappe fakta:

1. NavnTruls Skoglund Hammer
2. StillingDriftsoperatør – Holmen Tilvekstsenter
3. Jobbet i Holmøy konsernet siden2014
4. Alder28
5. SivilstandKjæreste
6. Hvor er du fødtStokmarknes
7. Bosted nåSortland, men flytter snart for å studere.

Hva liker du å gjøre på fritiden din?

Tiden blir for det meste brukt sammen med familie, venner og kjæresten min, ellers liker jeg å gå mange utfordrende fjellturer, brygge øl, se F1, danse swing og holder på en del med polering av biler.

Hva er det beste med å jobbe i Holmøy konsernet ?

Liker at det er god takhøyde for å snakke om nye ideer, hvor jeg får være med på å videreutvikle bedriften. Fra å stå på merdkanten i 2014 å fôre laks, til nå å sitte på en moderne tilvekstsentral i 2022 har vært en spennende utvikling å være med på. Og da jeg nå bestemte meg for å studere på fulltid, blir jeg heiet på av mine flotte kollegaer. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange unge og forskjellige folk, hvor vi bygger opp om hverandre. Det er ikke til å stikke under en stol at det blir mye sitting på kontoret, da er det fint med litt konkurranse internt i bedriften, om hvem som har gått på flest fjelltopper, noe jeg har hørt at til og med skal være sunt å drive med!Utsikt fra kontrollrommet på Tilvekstsentret der Truls jobber.

Arbeidsstasjonene der en røkter laksen fra Eidsfjorden i sør til Nord-Troms i Nord.

Her kan du lese mer om havbruksaktiviteten vi har og hvordan vi bruker teknologi i arbeidshverdagen :

Kunne du tenkt deg å jobbe i Holmøy konsernet ?

Vi er i full gang med å bygge eget lakseslakteri på Holmen i Vesterålen der vi har vår hovedbase.

Vi har lyst ut HR-Leder i Holmøy Produkter. HR-lederen vil inngå i ledergruppa og skal fungere som støtte til linjeledelsen. Er du engasjert, strukturert og liker å jobbe med mennesker? Som en nyopprettet stilling vil du kunne være med å forme din egen arbeidshverdag.

Totalt skal vi ansette ca. 60-70 nye ansatte tilknyttet slakteriet. Vi trenger også med jevne mellomrom ansatte både på båtene våre, og til havbruksaktiviteten på laks. Send oss gjerne en åpen søknad dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss i Holmøy.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 002_12.11.22_Sjekk-ut-ledige-stillinger-hos-oss-1-1024x541.png

Åpen søknadDette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 220322-illustrasjon-til-byggeplass-skilt-1024x576.jpg
Slik vil det nye slakteriet vårt som er under bygging se ut når det står ferdig 1.kvartal 2024Litt om Holmøy konsernet:

Gjennom 4 moderne fiskefartøy og havbrukstillatelser sørger 260 ansatte for at det hvert år produseres 225 millioner måltider, totalt produserer vi ca. 45.000 tonn med sjømat i året. For oss handler det om fisk, og fisk er vår lidenskap! Aktiviteten til trålerne er organisert i rederiet Prestfjord, der vi fisker ca. 23.000 tonn fisk i året som landes ved vårt anlegg på Holmen i Vesterålen. I Eidsfjord Sjøfarm er det laks det handler om, hvor vi har aktivitet i flere områder; fra Vesterålen i sør, Sifjorden i midt og Hamneidet i nord. I havbruksselskapet er det 39 faste ansatte, inklusive 5 lærlinger og ca. 20 vikarer. Vi produserer ca. 22.000 tonn laks i året. Holmøy Maritime er administrasjonsselskapet i konsernet, totalt omsetter vi for nesten 2 milliarder i året. Til neste år feirer Holmøy konsernet 50 års jubileum.Grillfest og beredskapsøvelse