Holmøy Maritime logo

Det bygges for fullt på Holmen og lakseslakteriet begynner å ta form. Det meste går etter planen. I mars neste år vil slakteriet være ferdig og i drift.

Bygget er nå kommet opp og det arbeides med taktekking, kledning og gulv støpes. Bygget skal være lukket i løpet av mars måned. Kaien er også ferdig og gir oss mulighet til å ta i mot utstyr etter hvert som dette skal inn i fabrikken. Det er Sortland Entreprenør som er hovedentreprenør. De har en stor aktivitet der dette gir arbeid til 83 personer med mange underleverandører. Vi er svært glad for at mange av disse er lokale leverandører og bedrifter.

Lakseslakteriet tar form.

Gulv støpes.

Slakteriet sett fra fylkesveien.

Når lakseslakteriet er i drift 1.kvartal 2024 vil det være en driftsorganisasjon som vil bestå av 60-70 personer. Vi er i startfasen med å rekruttere og kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss i Holmøy konsernet finner de ledige stillingene under. Vi inviterer deg gjerne også til å levere en åpen søknad.

Vi har brukt mye tid på planleggingen og prosjekteringen av slakteriet. Det er Snøhetta som har designet slakteriet. Vi har vært opptatt av å skape en arbeidsplass der de ansatte trives i en trygg helårig arbeidshverdag. Så om du kunne tenke deg å arbeide i et lokaleid sjømatkonsern i Vesterålen, i Sortland kommune, hører vi gjerne fra deg!

Åpen søknad