Holmøy Maritime logo

Den menneskelige faktoren

 

 

Hos oss har fokus på våre arbeidstakere alltid vært nøkkelen til suksess. Vi er stolte av å si at våre ansatte består av dedikerte, engasjerte og lidenskapelige mennesker. En av de mest verdifulle egenskapene vi verdsetter hos våre ansatte er deres positivitet og vilje til å ta initiativ. Vi har vært velsignet med «ja-mennesker» som ser utfordringer som muligheter, og som alltid er villige til å gå den ekstra milen. Privilegiet av å jobbe med slike mennesker er selve drivkraften for at vi er der vi er i dag.

Trivsel er også av største viktighet for oss. Arbeidsplassen skal ikke bare være et sted å tilbringe arbeidsdagen, den skal være et sted hvor våre ansatte trives. Vi legger derfor stor vekt på å skape gode fasiliteter og rammebetingelser rundt arbeidsplassen vår, inkludert et godt arbeidsmiljø.

Flat struktur og lærlinger

Hos oss har vi en flat struktur som fremmer kommunikasjon og samarbeid på tvers av alle nivåer. Vi tror på å gi våre ansatte en stemme og muligheten til å påvirke beslutninger som angår deres arbeid, dette skaper tillit og engasjement.

Vi er også stolte av vårt engasjement for å utdanne neste generasjon arbeidstakere. Våre lærlinger får sjansen til å lære fra de beste i bransjen, og våre ansatte er flinke til å la dem komme til. Dette bidrar til å bygge fremtidig kompetanse og sikre at ferdigheter og kunnskaper blir videreført til nye generasjoner.

Bred kompetanse

Vi tror på betydningen av bred kompetanse, og vi legger vekt på å gi våre ansatte muligheten til å utvikle seg innenfor sine respektive felt. Dette gjør oss i stand til å møte en rekke utfordringer og oppgaver med riktig kompetanse.

Til slutt, men ikke minst, ønsker vi å understreke hvor viktig hver enkelt ansatt er for oss. For oss handler det hele om den menneskelige faktoren, og det er hva som gjør oss i stand til å fortsette å trives og vokse som en stabil arbeidsplass. Vi er takknemlige for våre fantastiske ansatte og ser frem til mange flere år sammen!

Grillfest og beredskapsøvelse